Općina Gunja

Vukovarsko srijemska županija

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Valpovka - Jadran

{mosimage} 7. kolo MŽNL Osijek - Vinkovci

Valpovka – Jadran  1:0 (1:0)

 VALPOVO – Sportski park. Sudac: Goran Odor (Vukovar). Pomoćnici: Damir Miličević (Bogdanovci) i Dalibor Marinković (Vinkovci). Delegat: Mato Jakšić (Cerna). Strijelci: 1:0 Hrvoje Šafranko (5-11m).

Žuti kartoni: Pavošević, Skelac, Magić, Šafranko, Brnić, Rexhbeqaj (Valpovka), Josić (Jadran).

VALPOVKA: Sopek, Martinović, Bibić, Brnić, Pavošević, Ðuranić, Soldo, Skelac, Šafranko, Magić, Gostinski (od 82 Rexhbeqaj).

Trener: Goran Brkić.

JADRAN: A. Džomba, Mlivić (od 65 Vejseli), Sivrić, Perić, Josić, Ahmetović, Šikić, Mrkonić (od 46 Josipović), Crnov, M. Alić, A. Alić.

Trener: Dubravko Šokčević.

 Utakmica u Sportskom parku u Valpovu riješena je već u 5. minuti, kada je Hrvoje Šafranko sa penala savladao vrlo dobrog Alena Džombu, koji je iovoga puta spasio Jadrance od većeg poraza. I Gunjanci su imali svoje prigode, koje nisu iskorištene, najviše opet zahvaljujući  vrataru, ovaj puta domaćem, Alenu Sopeku, tako da ispada da su u ovoj utakmici najbolji igrači bili oba vratara.

Ostaje dojam da su domaći igrači igrali na rubu oštrine i isključenja, što pokazuje čak 6 javnih opomena za iste, dok je sa druge strane preveliki hendikep za goste bilo neigranje petorice igrača (žuti kartoni, ozljede i obaveze na poslu). Nogomet je igra kao i druge u kojima se pobjeðuje i gubi. U 8. kolu slijedi novo gostovanje  utakmica sa FEŠK-om i put u Feričance, a domaćini su pri samom vrhu. Još jedno iskušenje i provjera kvalitete momčadi Jadrana koja ima dobru seriju. U 9. kolu Jadran je domaćin Torpeda iz Kuševca koji je uz bok Gunjancima.

 

                                                                     Stjepan Bogutovac

 

{mosimage}